2018-2019 Sezonunda

2018-19 Sezonunda Katılacağımız Ligler

Best Basketbol olarak 2018-2019 sezonunda TBF resmi liglerinin yanı sıra Akademi Lig, Gelişim Ligi, Uniminicup ve BP Cup’a da katılacağız.

Geçen sezon TBF liglerinde U18, U16, U15 takımlarıyla final gruplarına yükselen, yine U18 takımıyla hem Baskethane Basketbol Ligi’nde hem de Akademi Lig’de şampiyon olan, U11 takımıyla Uniminicup‘ı kazanan Best Basketbol yeni sezonda da resmi ve özel liglere katılım gösterecek.

Geçen sezon performansımızla ilgili detaylı habere gitmek için tıklayın…

Antrenörümüz Bahadır Senice yönetiminde olacak Genç takımımız bu sezon TBF İstanbul Ligi’nde mücadele edecek. Yıldız A Takımımız Kurucumuz ve Kulüp Başkanımız İlke Sürücü’nün idaresinde Akademi Lig ve TBF İstanbul Ligi’ne katılacak. Yıldız B takımımızın başında Bahadır Senice olacak ve Akademi Lig ile Gelişim Ligi’nde mücadele edecek.

Küçük A Takımımız da yine Bahadır Senice antrenörlüğünde TBF İstanbul Ligi ve BP Cup’a katılacak. Cihan Ertürk’ün koçluk edeceği Küçük B Takımımız ise Uniminicup ve Akademi Lig’de mücadele edecek. Uniminicup ve Akademi Lig’de maçlara çıkacak Minik A Takımımızın başında Caner Ekşi olacak. Son olarak Uniminicup ve Gelişim Ligi’nde oynayacak Minik B Takımımızı ise İlke Sürücü çalıştıracak.

Tüm sporcularımıza ve antrenörlerimize başarılı, keyifli ve sakatlıksız bir sezon diliyoruz.