2019 Yaz Kampı Çanakkale’de!

Best Basketbol Kulübü olarak 2019 Yaz Kampı için Çanakkale’ye gidiyoruz! IDS Camp Basketball tarafından organize edilen kampta hem spor yapacağız, hem eğleneceğiz hem de prestijli turnuva maçlarına çıkacağız.

6 GECE 7 GÜN BOYUNCA BASKETBOL COŞKUSUNU YAŞAYACAĞIZ

15 – 21 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek kampa ev sahipliği yapacak olan Çanakkale Assos’taki Eden Gardens Hotel, Kaz Dağları eteklerine kurulu bir tesis ve 30 m2 kullanım alanına sahip odalarıyla sporcuların rahat edebileceği şekilde düzenlendi. Mavi Bayrak ve Yeşil Anahtar ödüllü bir plaja sahip olan tesis, sporcu kafilelerine ödüllü lezzetleriyle her damak tadına uygun yemekler servis ediyor.

Kamp dönemi içerisinde ülkemizin dört bir köşesinden gelen güzide kulüpler ve yurt dışından gelen kulüplerin katılımlarıyla basketbol turnuvası düzenlenecek. Turnuvanın kapanış gecesinde tüm sporculara verilecek madalyaların yanı sıra özel yetenek ödülleri de sahiplerini bulacak. Turnuvanın en değerli sporcusu, kampın en değerli sporcusu ve en centilmen antrenör ödülleri de dağıtılacak.

FARKLI BİR EĞLENCE KONSEPTİ

Kampta çok farklı bir eğlence konsepti de olacak. Kaz Dağları’nın eteğinde kendi koyunda tek başına bir tesis olma ayrıcalığını yaşayan Assos Eden Gardens Hotel’de yer alan aktiviteler şöyle:

» Köpük Partisi » Survivor Parkurları » Hazine Avı
» Bilardo Masaları » Mini Golf » Dart Alanı
» Badminton » Su Topu » PlayStation Odaları
» Sinema Salonu » Disko » Animasyonlar
» Sulu Kaydıraklar » Deniz İçerisinde Su Parkı » Çocuklar İçin Mini Oyunlar

Kampla ilgili detaylı bilgi ve kayıt için bizi aşağıdaki numaradan arayabilir, iletişim formunu doldurabilir veya hemen ekranınızın sağ altındaki mavi buton ile Facebook üzerinden sorularınızı iletebilirsiniz.

0533 693 63 30

KAMP YAPACAĞIMIZ OTELDEN FOTOĞRAFLAR

İletişim Bilgileriniz

 

Doğrulama Kodu